12 Haziran 2013 Çarşamba

ADJUVAN TEDAVi SONRASI HEXAGONAL SU iLE DETOKS METODLARI


KANSERDE ADJUVAN TEDAVi SONRASI HEXAGONAL SU iLE DETOKS METODLARI

Kemoterapi tedavileri kanser hücrelerine hızlı, barbarca ve patlatıcı saldırı etkisi için tasarlanmıştır. Bu agresif savaşın getirdiği problemlerden biri vücudumuzun hassas dengesinin bozularak bulantı ve diyare gibi yan etkilerin ortaya çıkması ve uzayan sürecin ölümcül olabilecek bir dehidrasyona (susuz kalma) yol açabilmesidir. Öncelikle kemoterapi sürecindeki bir hastadaki tüm sıvı kayıpları kontrol edilmeli ve dehidrasyondan korunma önlemleri alınmalıdır.

Kemoterapi ve radyoterapi süreci boyunca vücutta birçok atık madde birikmektedir. Toksin fazlalığı ise başağrısı, yorgunluk, hafıza zayıflaması, kas ağrıları, nefes problemleri, zayıf bağışıklık sistemi ve mide şişkinliğine sebep olmaktadır. Güçlü kemoterapi ilaçlarının yüklediği toksinlere radyoterapinin sağlıklı hücrelere de zarar vererek toksini arttırması ve eriyip ölen kanser hücrelerinin de toksine dönüşmeside eklendiği zaman vücut aşırı yüklenme seviyesine çıkmaktadır. Sonuç olarak kanser hastaları, eğer daha zinde olmak ve yan etkilerden biran önce kurtulmak istiyorlar ise, vücutlarında biriken toksin, ağır metaller ve ölen kanser hücrelerini atmak için detoksifikasyona girmek zorundadırlar.

Hexagonal yapıdaki bir suyun küçük moleküler hacim ve yüzey gerilimine bağlı olarak hücre ve dokularımıza çok daha hızlı bir biçimde girerek atık maddeleri atabilmesi ve hücrelere besin ve oksijen taşıma verimliliğini arttırabilmesi konusunu önceki yazılarımızda detaylı olarak anlatmaya çalışmıştık. Bu özelliklerden bir detosifikasyon terapisi olarak ise üç şekilde yararlanabilmekteyiz;

1. Detoks Banyosu

Sıcak su gözenekleri açarak terleme yolu ile toksinlerin atılmasını ve aynı zamanda da vücudu temizleyen enzimlerin beslenmesi için gerekli magnezyum ve sülfatın alınmasını sağlar. Hexagonal yapıdaki bir suyun yüksek çözünmüş oksijen, mineral ve enerji tutabilme kapasitesi banyo içerisinde kullanılabilecek İngiliz tuzu (Epsom Salt) gibi çeşitli yararlı tuzların dışında, stresden arınmada yardımcı olabilen susam, radyasyon etkilerini nötralize edebilen karbonat, eklem ve tendonlardaki ağrıyı dindirmek için yardımcı olan sirke ve hem gözenekleri açıp hemde ağrılar üzerinde etkili olan zencefil gibi katkıların kullanımını ve emilimini hızlandırır.

2. Su Tüketimi

Hexagonal su moleküler yapısının küçüklüğü ve kapasitesi nedeni ile detoksifikasyonu arttırabilecek bir hız ve hücresel enerji sağlamaktadır. Hücresel su hareketinin hücre beslenmesi ve atıkları için önemi bilinmektedir. Hexagonal suyu içenler her iki yönde de fayda sağlarlar; daha iyi hücre beslenmesi ve daha verimli atık taşınması. Hücresel detoks için önerilen minimum su dozajı günde 7 - 8 bardaktır.

3. Kontrast Duş Terapisi

1 – 2 dakikalık sıcak duşu takip eden 10 – 20 saniyelik soğuk su duşunun kan dolaşımını arttırarak detoksifikasyona yardımcı olduğu naturopathy (doğal tedavi) uzmanları tarafından açıklanmıştır. Cildin biraz güçlenmesi için tedaviden sonra başlanılması önerilen bu seanslar 3 kez tekrarlanmalı ve ardından hızlıca kurulanılmalıdır.
Duşumuzu şehir şebeke suyu ile yaptığımızdan dolayı duş terapisinin faydaları suyumuzun içerisindeki klor ve florür gibi kimyasalların kanserojen etkisi ile tersine de dönebilmektedir. Bu zararlı kimyasallardan koruyucu bir etkisi de bulunan hexagonal su, yani su yaşatma teknolojisi enerji aparatları kullanılan duşlarda ise hem suyun cildimiz tarafından hissedilmesi ve etkisi hızlanmakta, hem de kanserojen kimyasal etkiler azalabilmektedir.

Hexagonal su hakkında detaylı bilgi için pembeyevehayata@gmail.com veya bilgi@pembeyevehayata.com adreslerimize e-mail atabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.