23 Ağustos 2013 Cuma

BUĞDAYÇiMi SUYU ELDE ETME METODLARI -3 - EL ÇEVRiMLi BUĞDAYÇiMi SUYU SIKACAĞI

İçerdiği vitaminler, mineraller ve enerji ile tedavi süreci ve sonrasında en gerekli besin takviyelerinden olan buğdayçimi suyu makinesi ve çimlendirme aparatını "Pembeye ve Hayata" olarak uygun şartlarda tedarik etme projemiz bulunmaktadır. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler pembeyevehayata@gmail.com adresine mail ya da facebook sayfamıza mesaj atabilirler.

BUĞDAYÇiMi SUYU ELDE ETME METODLARI -3 -

EL ÇEVRiMLi BUĞDAYÇiMi SUYU SIKACAĞI

Ufak porsiyonlarda yeşil içecek elde etmenin en kolay yolu temizliği de oldukça kolay olan manuel bir buğdayçimi sıkacağı kullanmaktır.

Teknik açıdan bakıldığında buğdayçimi el sıkacakları buğday çimi ve ince yapraklı yeşil sebzeleri sıkabilmek için tasarlanmışlardır. Çalışma prensipleri ilk adımda çimi ezmek, ikinci adımda da sıkmak üzerine kuruludur. Aralarında bazı farklar bulunsa da buğdayçimi sıkacakları en kaliteli yeşil suyu en verimli bir şekilde sizlere sunar. Tek dezavantajları ise diğer sebze ve meyveler için kullanamamanızdır.

Tüm meyve/sebze sıkacakları elektrik ile çalıştığı halde buğdaçimi sıkacağı bir krank çevrimi ve el gücü ile çalışır. Buğdayçimi suyunu elde etme tarzı son derece doğru fakat yavaştır. Bu nedenle eğer kendiniz için sıkıyorsanız problem olmayacak ama elde etmek istediğiniz miktar yüksek ise zaman problemi oluşacaktır. Bununla beraber bu yavaş metod sayesinde oksidasyona uğramadan mucizevi yükseklikte klorofil, vitamin, mineral ve diğer besinleri içeren bir yeşil suya sahip olacağınızı unutmayınız.

Lütfen “yüksek hassasiyette” elde ettiğiniz buğdayçimi suyunu buzdolabında saklamamaya ve ilk 15 dakika içerisinde tüketmeye çalışınız. 
Zindelikler dileriz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.